Kärcher puzzi 8/1c maton pesua jatkovarrella

Erillisellä lattiasuutinpaketilla peset matot ja muut lattiatekstiilit nopeasti ja helposti. Pakettiin kuuluu suulake 240mm, putki ja D- mallin käsituki. Imuveden poistovirtauksen näkee hyvin lattiasuulakkeen kannen läpi. Tuote on suunniteltu Kärcher painehuuhtelulaitteille ja tekstiilipesureille.

Toimituskulu lisätään hintaan, mikäli vuokrataan ilman tekstiilipesuria!

Kärcher Puzzi on erittäin tehokas ja helppokäyttöinen, päivittäiseen käyttöön tarkoitettu tekstiilipesuri. Loistava pesuri mm. auton puhdistukseen, taksi- ja bussifirmoille, siivouspalveluyrityksille tai hotelleille. Vuokrattavat pesurit ovat siistejä ja hyväkuntoisia!

Kärcher Puzzi on tehokas ja nopea ratkaisu kangaspintaisten autonistuimien ja sisäverhoilujen sekä huonekaluverhoilujen pesuun. Pesuaineliuos puhdistaa pinnat nopeasti. Tehokas imutoiminto poistaa lian ja suurimman osan kosteudesta. Tuloksena on raikkaan puhdas pinta, joka kuivuu nopeasti ja on taas valmiina käytettäväksi. Jatkovarsipaketin ansiosta mattojen pesu sujuu helposti seisaaltaan.

Hinta 29€/ 1vrk. Seuraavat päivät 25€ /vrk. Vuokraa koko viikoksi 150€ /vko. Varaa pesuri alla olevasta varauskalenterista.

SOVI KOTIINKULJETUS (sis. toimitus ja nouto)

Toimitusmaksut pääkaupunkiseutu (Helsinki, Vantaa, Espoo, Kauniainen, Kirkkonummi, Nurmijärvi, Kerava) seudulla kotiin toimitus 10€ tai nouto Viisaritie 29, 01640 Vantaa.  Muu Uusimaa 20€. Muu Suomi, ota yhteys Matti Keski-Pukkila 040 7200 183

Vuokraa Kärcher Puzzi tekstiilipesuri 8/1c

Lattiasuutinpaketti 240mm Kärcher puzzi 8/1