Vuokraa Kärcher Puzzi tekstiilipesuri 8/1c

Kärcher Puzzi on erittäin tehokas ja helppokäyttöinen, päivittäiseen käyttöön tarkoitettu tekstiilipesuri. Loistava pesuri mm. auton puhdistukseen, taksi- ja bussifirmoille, siivouspalveluyrityksille tai hotelleille. Vuokrattavat pesurit ovat siistejä ja hyväkuntoisia!

Kärcher Puzzi on tehokas ja nopea ratkaisu kangaspintaisten autonistuimien ja sisäverhoilujen sekä huonekaluverhoilujen pesuun. Pesuaineliuos puhdistaa pinnat nopeasti. Tehokas imutoiminto poistaa lian ja suurimman osan kosteudesta. Tuloksena on raikkaan puhdas pinta, joka kuivuu nopeasti ja on taas valmiina käytettäväksi. Jatkovarsipaketin ansiosta mattojen pesu sujuu helposti seisaaltaan.

Hinta 29€/ 1vrk. Seuraavat päivät 25€ /vrk. Vuokraa koko viikoksi 150€ /vko. Varaa pesuri alla olevasta varauskalenterista.

SOVI KOTIINKULJETUS (sis. toimitus ja nouto)

Toimitusmaksut pääkaupunkiseutu (Helsinki, Vantaa, Espoo, Kauniainen, Kirkkonummi, Nurmijärvi, Kerava) seudulla kotiin toimitus 10€ tai nouto Viisaritie 29, 01640 Vantaa.  Muu Uusimaa 20€. Muu Suomi, ota yhteys Matti Keski-Pukkila 040 7200 183

Valitse kalenterista päivä jolloin haluat vuokrauksen alkavan. Tämän jälkeen syötä kalenterin alla olevaan valikkoon haluttujen vuokrapäivien lukumäärä.

Käyttöohjeet Puzzi

Laite ja tekniset tiedot

Tapahtuiko vahinko? Kahvi kaatui sohvalle tai ovat muuten puhdistuksen tarpeessa? Liat lähtevät helposti ammattilaisten käyttämällä tekstiilipesurilla Kärcher puzzi 8/1c. Parhaan pesutuloksen saat yhdessä tekstiilipesutabletin kanssa. Hyvän painehuuhtelutekniikan ansiosta Kärcher Puzzi 8/1c pesurilla peset esim. huonekalukankaat, auton verhoilut ja matot. Jatkovarsipaketin ansiosta mattojen pesu sujuu helposti seisaaltaan. CarpetPro Cleaner RM 760 on syväpuhdistava pesutabletti, joka on tarkoitettu tekstiilipesureille ja painehuuhtelulaitteille. Tabletti mahdollistaa helpon käytön ja liukenee nopeasti pesuveteen. Vuokraus sisältää kaksi pesutablettia. Ei valkaisuainetta. Lue lisää tuotteesta täältä.

Lisätiedot

Paino9,8 kg (kilogramma)
Mitat575 × 330 × 445 cm (senttimetri)
ModelName

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Vuokraa Kärcher Puzzi tekstiilipesuri 8/1c”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *