Kärcher Puzzi tekstiilipesuri 8/1c on tehokas, päivittäiseen käyttöön tarkoitettu tekstiilipesuri. Kärcher Puzzi on tehokas ja nopea ratkaisu kangaspintaisten autonistuimien ja sisäverhoilujen sekä huonekaluverhoilujen pesuun. Pesuaineliuos puhdistaa pinnat nopeasti. Tehokas imutoiminto poistaa lian ja suurimman osan kosteudesta. Tuloksena on raikkaan puhdas pinta, joka kuivuu nopeasti ja on taas valmiina käytettäväksi. Jatkovarsipaketin ansiosta mattojen pesu sujuu helposti seisaaltaan.

Tapahtuiko vahinko? Kahvi kaatui sohvalle tai ovat muuten puhdistuksen tarpeessa? Liat lähtevät helposti ammattilaisten käyttämällä tekstiilipesurilla Kärcher puzzi 8/1c. Parhaan pesutuloksen saat yhdessä tekstiilipesutabletin kanssa. Hyvän painehuuhtelutekniikan ansiosta Kärcher Puzzi 8/1c pesurilla peset esim. huonekalukankaat, auton verhoilut ja matot.

Tee varaus tästä ja saat tuotteen käyttöösi tarvittaessa vaikka kotiin kannettuna: 

Kärhcer Puzzi tekstiilipesuri 8/1c

Haluatko nähdä lisää tietoa tuotteista. Seura meitä facebookissa ja instagramissa.

Kärcher Puzzi lisäosat

Kärcher Puzzi tekstiilipesuri 8/1c puhdistaa helposti matot, auton sisätilat ja muut tekstiilipinnat. Voit liittää tekstiilipesuriin mattopeusrilisäosan, joka helpottaa työasentoa.

Ohessa olevalla videolla kuvattu Kärcher Puzzi tekstiilipesurin käyttö mattopesurilisäosan kanssa.

Tutustu lattiasuutinpakettiin täällä.

Tutustu lattiasarjan vaihtopäähän koville pinnoille täällä.

Saat lisää teho pesuun käyttämällä tekstiilipesutablettia. Tutustu tuotteeseen täällä.